כדאי לעשות לייזר בעיניים אם קיימת אצלי אלרגיה כרונית בעיניים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

23/05/2017 | 17:40 | מאת: אופיר

היי, עוד שבוע אני אמורה לעשות ניתוח לייזר. בבדיקת התאמה אמרו לי שאני מתאימה לשני סוגי הניתוחים. הבעיה היא שיש לי אלרגיה כרונית 3 שנים שהתפתחה לי עוד בתקופת הצבא וזה מגיע בתקופת הקיץ והעיניים שלי פשוט נהיות אדומות ושורפות כאילו יש לי משהו בעין ולפעמים אני מושכת חוטים כאלה לבנים מהעין כי זה מה שמפריע לי וכמו שזה בא ככה זה נעלם. הרופא שאמור לנתח אותי יודע מהאלרגיה הזאת.. השאלה אם יש סיכון כלשהוא או שאין סיבה לדאגה?

שלום רב, במידה ובבדיקת ההתאמה לא נתגלתה סיבה לא לבצע את הניתוח אני די סומך על השיקול של הרופא הבודק. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה