תיקון ראיה בעין אחת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/05/2017 | 12:50 | מאת: אורטל

אני בת 34, לפני 12 שנים עשיתי ניתוח לאסיק בשתי העיניים, המספר שלי היה גבוה -5.5 , מזה 3 שנים שאני שוב לא רואה טוב, המספר שלי כרג הוא -1 בערך. החלטתי לבצע תיקון ראיה ונאמר לי שעדיף לתקן רק עין אחת בכדי להקטין את הסיכויים שלי לצורך במשקפי קריאה בעתיד. האם זה נכון? באמת יקטנו הסיכויים לצורך במשקפי קריאה? האם יש יעילות בתיקון רק עין אחת? אני חוששת שתיקון בעין אחת יפגע בעין השניה? האם החשש שלי מוצדק?

שלום רב, תיקון עין אחת מתאים יותר למטופלים לקראת גיל 40 מצד שני תיקון עין אחת לא פוגע בעין השנייה. בברכה, ד"ר לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה