שבוע ויום לאחר ניתוח lasek ou

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/05/2017 | 14:42 | מאת: קובי

שלום לפני שבוע ויום עברתי ניתוח אצלכם lasek ou , הראייה עצמה לא טובה ,לקחתי בחשבון שזה יקח קצת זמן הסוג הזה של הניתוח אבל נאמר שלאחר שבוע כבר יהיה ניתן לראות לפחות לקרוב בצורה סבירה , הראייה עצמה מטושטשת קצת מטריד העניין הזה מאחר והעבודה שלי היא כל היום בסביבת מחשב פשוט לא מצליח לראות יותר מ5 דקות רצוף , אין מיקוד בראיה , יש גם קפיצה כזאת מוזרה שהעין מנסה להתמקד , כמו קפיצה של פוקוס במצלמה , כבר שלושה ימים שאני מתעורר באמצע הלילה וכאב חד בעין שם טיפות סיסטין וזה מסתדר עד כה לא חזרתי לעבודה כי פשוט לא מצליח לתפקד בסביבת מחשב , לאחר הוצאת העדשה הרפואית נאמר לי שביקורת הבאה היא בעוד חודש

שלום רב, ככל הראה מדובר בשינויים בראיה על רקע יובש. ממליץ על טיפול הדוק בתחליפי דמעות ואם הדברים לא מסתדרים להבדק לפני חודש מהניתוח.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה