שבוע לאחר ניתוח lasek ou

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/05/2017 | 02:14 | מאת: ישראל

שלום לכם ביצעתי ניתוח lasek ou במרפאה שלכם אני שבוע לאחר הניתוח אני לא רואה לא לרחוק וגם לא לקרוב , הראיה מטושטשת לא מצליח להתמקד ותחושה של קפיצה כזאת ברגע הניסיון למיקוד הרופא שעשה לי את הביקורת והוריד לי את העדשה הרפואית אמר שיקח לזה זמן בינתיים אני לא יכול לנהוג ככה , וגם לא לבצע פעולות יומיומיות מתי בדרך כלל מתחילים לראות שינוי בראיה ?

שבוע הוא זמן קצר מידי להתייצבות סופית. ההחלמה אינדיבידואלית ומשתנה ממטופל למטופל. אני מקווה שבימים הקרובים יחול שיפור בראיה שתאפשר לך חזרה לפעילות יום יומית בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה