היפרדות זגוגית לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/04/2017 | 00:06 | מאת: אלעד

שלוב רב, לפני כשחודשיים עברתי ניתוח (LASIK) לתיקון ראייה. לאחרונה שמתי לב ש"עצמים מעופפים" שנראים כמו זבובים, מפריעים לי יותר בשדה הראיה. יש לציין שתופעה זה היתה לי לפני הניתוח אבל לתחושתי היא החמירה בחודש האחרון, ה"זבובים" התרבו והם יותר בולטים, או שאני פשוט שם לב אליהם יותר. האם יכול להיות שיש קשר לניתוח שעברתי? אולי הלחץ שנוצר על העין כתוצאה מהוואקום של חיתוך הלייזר קשור לזה. האם זו תופעה מוכרת שעוברת? להבנתי מדובר בהיפרדות זגוגית . הניתוח אגב עבר בהצלחה ללא תופעות לוואי מיוחדות מעבר למה שאמור להיות. גיל: 34 תודה

שלום רב, אין קשר לניתוח. מירב הסיכויים שמדובר בעכירויות בג'ל העין (זגוגית). אם מופיעים הבזקי אור או ירידה בראיה יש להיבדק באופן דחות בכדי לבדוק אם אין חורים או קרעים ברשתית חג שמח בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה