התאמה להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/01/2017 | 09:11 | מאת: טל

שלום, אני בת 24, מרכיבה משקפיים כ- 10 שנים. בשלוש וחצי שנים האחרונות לא החלפתי משקפיים ולא ביצעתי בדיקת ראייה. בפעם האחרונה שעשיתי היה המספר שלי -4.5 בכל עין עם צילינדר של 0.75. אני מעוניינת לעבור הסרת משקפיים בלייזר. האם העובדה שלא ביצעתי בדיקת ראייה ב- 3 שנים האחרונות (וכחלק מכך גם לא החלפתי משקפיים), הרופאים יגדירו אותי בשל כך כלא מתאימה לניתוח (כי אי אפשר לדעת אם המספר יציב אם לא ביצעתי בדיקות ראייה)?

שלום רב, ממש לא, יש צורך בבדיקת התאמה ורק לאחריה ניתן לקבוע התאמה לניתוח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה