ניתוח חוזר להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

25/01/2017 | 11:20 | מאת: ויקה

שלום, את הניתוח לייזר הראשון עברתי ב2003 (כשהמספר היה -6), מאז חלה ירידה בראיה וכרגע המספר הוא -1.5 בערך בשני העניים. אני מעונינת לעבור ניתוח חוזר, אבל נאמר לי שניתוח חוזר עושים רק בשיטה של מחיקת הקרנית, מה שגורם לכאבים עזים אחרי הניתוח (לפי מה ששמעתי). האם לא ניתן לבתע ניתוח חוזר בשיטה אחרת? האם בשיטת מחיקה של הקרנית עושים 2 עיניים ביחד? תודה

שלום רב, נכון לרוב ניתוח התיקון מבוצע בשיטת השיוף. יתכן וניתן לבצע בשיטה אחרת אך ממליץ על בדיקה ויעוץ הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה