ראייה מקרוב לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

16/01/2017 | 20:40 | מאת: ניתוח לייזר בגילאי 40 פלוס

שלום רב, לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח לייזר לשיפור הראייה בשיטת אינרלאסיק. גילי הוא 41 וחצי והמס' שלי היה -2.5 בשתי העיניים. מאז הניתוח הראייה שלי לקרוב לא כפי שהייתה לפני הניתוח. שמעתי גירסאות שונות ממס' רופאים.,ועדיין לא הצלחתי להבין. הרופא שניתח אותי אמר שברור שיש שינוי בראייה לקרוב בעקבות הניתוח,רופא אחר אמר שאראה מקרוב כמו שראיתי כשהיו לי עדשות,ורופא נוסף אמר שהראייה תחזור להיות כפי שהייתה,אבל עם הגיל אזדקק למשקפיים לקרוב. השאלה שלי היא האם הניתוח פוגם בראייה לקרוב?כלומר האם ישר לאחר הניתוח אזדקק למשקפיים לקרוב? ידוע לי שעם הגיל יש צורך במשקפיים כאלה,השאלה האם בניתוח מזרז תהליך זה.

שלום רב, במידה ושתי העיניים תוקנו לרחוק יתכן קושי בראיה לקרוב. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לרופא המנתח הוא יודע בדיוק את מצבך האמיתי. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה