ניתוח לאסיק ותיקונים רבים בשבוע שלאחריו

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/01/2017 | 17:43 | מאת: מעיין

שלום לכם, נותחתי בניתוח lasik אצל אחד הרופאים ברמת החייל. מייד לאחר הניתוח, לא הצלחתי לפתוח את עין שמאל. הרופא המנתח בדק אותי והחזיר אותי שוב לחדר ניתוח ל״תיקון״ העדשה הטבעית. יום למחרת, העין השנייה הציקה לי והוא תיקן לי את העדשה גם בה... החליט לשים לי עדשה על עין ימין למשך כמה ימין כדי שהעדשה הטבעית של העין תתאחה. לאחר כמה ימין הוריד לי את העדשה ואני עדיין מרגישה שמשהו מאוד מציק לי בעין ימין. הרופא הסביר שהעדשה הטבעית שלי בעין חלק קטן עדיין לא התאחה והוא עושה לי תיקונים רבים בעין. מעניין אותי לדעת, האם זה נורמלי לעבור כל כך הרבה ״תיקונים״ אחרי ניתוח לאסיק פשוט??

מעיין שלום רב, אני מציע להפנות את השאלות למנתח שלך. בניתוחי LASIK כלל לא מטפלים בעדשה הטבעית של העין אלא בקרנית ולכן אולי יש כאן בלבול מסויים במושגים. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה