בדיקת התאמה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/06/2007 | 16:32 | מאת: מאיה

שלום. אני מתכננת לעבור ניתוח הסרת משקפיים לקראת תחילת השנה הבאה. האם עלי לתכנן את מועד בדיקת ההתאמה (כולל ווייבפרונט) סמוך ככל שניתן לפני מועד הניתוח או שניתן כבר היום? או במילים אחרות: האם נתוני העין יכולים להשתנות במספר חודשים (מהבדיקה לניתוח) כך שיהיו לא מדוייקים עבור המנתח וישפיעו על הצלחתו? תודה ובהצלחה לפורום.

25/06/2007 | 16:32 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום רב, חשוב מאוד שבדיקת ההתאמה תהיה קרובה לניתוח על מנת שהנתונים יהיו מדוייקים. אבל, ישנה גם חשיבות של בדיקה נוספת מספר חודשים לפני הניתוח על מנת שנוכל להשוות את הממצאים ולהיות בכל בטוחים בין היתר גם שהמספר יציב.

04/07/2007 | 08:16 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום רב, חשוב מאוד שבדיקת ההתאמה תהיה קרובה לניתוח על מנת שהנתונים יהיו מדוייקים. אבל, ישנה גם חשיבות של בדיקה נוספת מספר חודשים לפני הניתוח על מנת שנוכל להשוות את הממצאים ולהיות בכל בטוחים בין היתר גם שהמספר יציב.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה