כאבי עיין ימין וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/02/2018 | 19:37 | מאת: אושרת

לפני כחודש וחצי כשחזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה ארוכה . הרגשתי קצת מוזר בעניים משהו הציק לי ולא ידעתי להסביר מה ניגשתי פעמיים לרופא עניים עשיתי בדיקות הכל תקין אך הכאב בעין ימין לא עוזב .. ניגשתי לאופטימטריסטים שונים שאחד אמר שאני צריכה 0.5 משקפיים לקרוב והאחר טען שיש לי צילנדר ו3/4 מספר לקרוב . רכשתי כבר 3 זוגות משקפיים אך זה לא פותר לי את בעייתי הכאב והחוסר ריכוז למרות שקצת התחדדה לי הראייה ממש בקטנה . לא מצליחה לתפקד ביומיום הפנו אותי לאורטופטסטית שאמרה שיש ממש מעט חולשה בעניים ונתנה לי תרגילים .. מה לדעתך גורם לכאב בעין ?? אני כבר מושקעת המון במשקפיים ולא כל כך יודעת אם התאימו לי את הנכונות .

26/02/2018 | 11:13 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אושרית, יכולות להיות סיבות רבות לכאב עיניים כמו צילינדר או מספר לא מתוקן, חוסר איזון בין שתי עיניים, מאמץ יתר בזמן קריאה, לחץ תוך עיני מוגבר, סינוסיטס ועוד... אמליץ לך לעבור בדיקת עיניים אצל רופא עיניים אם עדיין לא נבדקת נבדקת אצל רופא. אם אכן מדובר בהחלשות של שרירי העיניים- יש צורך בהתמדה בתרגילי העיניים, השיפור יהיה מורגש לאחר תקופת תרגול.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע