כאבים באיזור הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/04/2009 | 22:55 | מאת: מיכל

אבי עבר לפני כ-3 שנים ניתוח להוצאת כיס מרה, הוא שכב בבית חולים כחצי שנה כתואה מזיהום. כשהוא יצא מבית חולים הוא המשיך לסבול מכאבים ולפני כשבועיים הוא עבר שוב פעם ניתוח משום שהיה לו שבר בטבור. כיום הוא ובל מכאבים חוזרים באיזור הניתוח, התחושה שלנו היא שאין לנו למי לפנות ואנו מחפשים רופא פרטי ממוחה, אנו מאוד דואגים ומחפשים רופא טוב שייתן לנו מענה לכל השאלות ויישלח לכל הבדיקות. אשמח לקבל טלפון של מומחה בתודה מיכל.

16/04/2009 | 21:29 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אשפוז של חצי שנה לאחר כריתת כיס מרה גם אם הסתבך בזיהום נשמע לי במידה מסוימת הזוי, יתכן והיו מעורבים סיבוכים נוספים שאתם לא מודעים אליהם. כעת הוא שבועיים לאחר תיקון שבר בטבור או שמא בצלקת ניתוח? כאב באזור ניתוח תיקון בקע בדופן הבטן אינו כלל תופעה יוצאת דופן ולרוב ניתוחים אלו מלווים בכאב ממושך לעיתים מס חודשים. על מנת להתרשם ממצבו יש לבדוק אותו. במידה ותהיו מעוניינים אשמח לייעץ לכם במסגרת מרפאות החוץ של בי"ח השרון.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב