דואגת מאוד מאודמאודד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/08/2016 | 10:24 | מאת: ר.

שלום דר, אני בת 51. ללא מחלות רקע. במהלך החודשים האחרונים הרגשתי שירדתי במשקל. התחלתי בברור בדיקות דם, קולונוסקופיה שיצאה תקינה לפני 7 חודשים, דם סמוי. צילום חזה תקינים. עשיתי אולטרסאונד בטן והיא גם תקינה למעט דופן כיס המרה מעט מעובה 0.4 סמ. אין לי אבנים ולא כאבים. האם זה מסוכן? האם זו סיבה לירידה במשקל? תודה רבה

18/08/2016 | 11:14 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית ירידה במשקל מדויקת יותר כאשר נשקלים ופחות ע"י הרושם האישי, נוסף על כך האם היא מלווה בירידה בתאבון? ומה משך הזמן של ירידה זו? האם יש סיבות אחרות הידועות לך אשר יכולים להסביר את הירידה. במידה ויש ירידה בתאבון, הירידה קרתה תוך תקופת זמן לא ארוכה ואין סיבה ברורה לכך יש צורך בהמשך בירור ע"י בדיקות דם, גסטרוסקופיה ו- CT בטן.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב