רופא מומחה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/12/2007 | 21:04 | מאת: מיכל

שלום רב תוצאות בדיקות הדם של אימי מראות כי רמת GOT הינה 59 ורמת GPT הינה 82 . ברצוננו להתייעץ עם רופא מומחה על-מנת לברר מה הבעיה.אנא יעץ לנו לאיזה רופא מומחה לפנות. תודה מראש

21/12/2007 | 17:32 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

היתי מתחיל קודם אצל הרופא המטפל אשר אמור להחליט אם יש מקום להרחיב את הבירור וכמו כן לאיזה תחום התמחות להפנות את אימך. הפרעה בתפקודי כבד יכולה להשתייך לדיסיפלינות שונות כגון מומחה ברפואה פנימית, מומחה במחלות כבד, גסטרואנטרולוג וכירורג.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב