בעיות כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/11/2007 | 14:40 | מאת: אתי

שלום אני בת 31 בבדיקות דם התגלתה אצלי ביה בתפקודי כבד.מחלות הכבד האחרות שנבדקו יצאו שליליות. לאחר אולטרסאוטנד כבד התגלה שהוא שומני ומוגדל. בעקבות כך הופנתי לדיאטנית של קופת חולים ואני יורדת במשקל. אני לא יודעת מה המשמעות של כבד מוגדל או שומני. יש לציין שאני לא מרגישה כאבים או שינוי בהרגשה הכללית.

28/11/2007 | 00:54 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אם את לא שתיינית אלכוהול ואינך סובלת מסכרת או מחלה מטבולית אחרת לא הייתי מתיחס לממצא הנ"ל ובעיקר אם תפקודי הכבד שלך תקינים

16/12/2007 | 23:38 | מאת: יוסי

רציתי לדעת מה זה אומר הנטונים האלה: GOT(AST) 60 GPT(ALT) 136 והאים יש דרך להחזיר את הנטונים ליהיות תקינים

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב