נפיחות לאחר מכה מתחת לצלעות ימין-- חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

26/04/2011 | 20:51 | מאת: ניר

שלום לפני שבוע שיחקתי כדור סל וקיבלתי מרפק לצלעות שמאל נחתי יומיים וכיום יש לי כאבים בצלעות ונפיחות מתחת לצלעות בצד שמאל. יש לי קושי בנשימות עמוקות ובנשימה בכלל לאחר הליכה ומאמץ קל. אני בן 30 בריא עוסק בריצה 10 קילומטר לשבוע בערך. השאלה האם מדובר בסדק בצלע וכאב שמקרין..והאם יש צורך לטפל בזה באופן מיידי????

29/04/2011 | 11:15 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

זו בהחלט אפשרות, יתכן אף שבר, מכל מקום הטיפול הוא לרוב ע"י משככי כאב, Arcoxia יכול מאוד לעזור. צריך לזכור ששבר בצלע יכול לכאוב תקופה ממושכת של בין שבועיים לשלוה עד שמתחיל להחלים.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב