בדיקה חוזרת של תיפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

26/02/2011 | 12:15 | מאת: ליאל

שלום לך! לפני כחודשיים וחצי הוצא כיס המרה,אחרי כחודש עשיתי בדיקת תיפקודי כבד והתוצאות היו בנורמה. הכאבים ממשיכים לעיתים קרובות- לאחרונה-כמעט בכל יום. במקביל יש לי גם בקע סרעפתי ואני עם לוסק בעת צורך ובזמן האחרון לעיתים קרובות יותר(דבר שלא היה קודם). שאלתי- האם לדעתך יש צורך שאערוך שוב בדיקת תיפקודי כבד??? לתשובתך אודה, ליאל

26/02/2011 | 20:56 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הייתי ממליץ לבצע תבחין נשיפה לחיידק ה- HP

26/02/2011 | 22:39 | מאת: ליאל

תודה. האם זו בדיקה לגבי חיידק הליקובקטר פילרי? אם כן -בצעתי בדיקה זו לפני כשנה וחצי ויצאה תקינה האם צריך לבצעה שוב ?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב