כאבי בטן עליונה בצד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/07/2010 | 01:16 | מאת: שרה

בת 62. מזה כחודשיים סובלת מכאבים מוזרים בצד ימני של הבטן. הכאב מתגבר בשכיבה.אלו לא כאבים חזקים אך מאד ממוקמים מקו הטבור בשפוע למטה, כאב חד מטריד. US של כיס מרה,דרכי מרה,לבלב,טחול, כבד, כליות ללא ממצא פתולוגי.US וגינלי גם ללא ממצא פתולוגי. במקום יציאה אחת לאחרונה שתיים ביום.עברתי לפני 3 שנים ניתוח בקע טבורי. הכירורג שבדק אותי לא אבחן דבר ולכן שלח אותי לבדיקות. . בבדיקות הדם הבילורובין היה תקין. האם תוכל לייעץ לי מה עוד ניתן לבדוק כדי לעלות על מקור הכאב?

11/07/2010 | 01:26 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אם לא עשית קולונוסקופיה בהחלט חייבת לעשות, מה ספירת הדם מראה? האם יש לך אנמיה? אני מבין שהכאב ממוקם בבטן תחתונה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב