דברטיקוליטיס דחוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/03/2010 | 11:22 | מאת: ניסים

דר אוחנה שלום רב , לאחר חום צמרמורות וכאבי בטן הגעתי למיון עשו CT ואמרו לי שיש לי דברטיקוליטיס וגם היה זיהום בדם. אושפזתי וקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד שבוע ימים ושוחררתי אחרי שבוע ארוע דומה הפעם החמרה של דברטיקוליטיס שוב אנטיביוטיקה דרך הוריד לעשרה ימים . בבית חולים אמרו לי לחכות שישה שבועות שהדלקת תעבור לעשות קולונוסקופיה ולבוא לניתוח . אני רוצה ללכת להתייעצות לפני שאני הולך לניתוח ומוכן לעשות הכל רק לא לעבור ניתוח במעיים . לאיזה רופא עליי ללכת להתייעצות לפני שאני מקבל החלטה תודה רבה

23/03/2010 | 00:12 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אתה צריך להתייעץ עם כירורג. בן כמה אתה? והאם ב- CT ראו אבצס ? האם הארוע הזה היה הראשון או שהיו ארועים דומים בעבר? האם אתה איש בריא?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב