פוליפים כיס מרה האם לעקוב או לנתח

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/06/2020 | 12:08 | מאת: נעמה

שלום רב. אני בת 48 ללא כאבים. במשך 3 שנים כל חצי שנה באולטרסאונד 3 פוליפים 0.5 ס מ. האחרון עכשיו אחד הפוליפים גדל ל-0.7 ס מ. מאוד מאוד חשובה לי דיעה של מומחה פה. האם למהר להוציא את כיס המרה כי פוליפ גדל ב2 מ מ וליחס פחד כי אבא מת מסרטן קיבה בגיל 60 ןאמא בגיל 85 גילו לה סרטן בלבלב? או לנשום, להמתין לעוד בדיקה ואם כן מתי ואז להחליט. (אין בי פחד , גם מבוטחת פרטי, רק חשוב לי לדעת האם זה הכרחי עכשיו או כדאי עוד בדיקה.) תודה מראש. נעמה

שלום נעמה, הפרטים שאת מוסרת אינם מספקים. ממצאים אלו דורשים המשך ברור לפני החלטה לשם כך, אנא פני למרפאתנו בהקדם

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב