תוצאות של בדיקות דם, תודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/02/2020 | 14:58 | מאת: שירה

שלום רב, נוטלת באופן קבוע אספירין בעקבות אירועי TIA לפני כעשרים שנה, כמו כן נוטלת רמיפריל 5 מ"ל, ליפינור במינון הכי נמוך ועוד כדור להורדת כולסטרול במינון הכי נמוך. וכמו כן אומפרדקס - 3 פעמים בשבוע. תוצאות בדיקה מהיום: GGT - 45 AST - 41 ALT - 52 LDH - 327 ALK - 102 לפי תוצאות קודמות רואה שה- GGT, AST, ALT, גבוהים מהבדיקות קודמות. אשמח ואודה לדעתך. שירה.

06/02/2020 | 15:15 | מאת: שירה

בהמשך לשאלתי הקודמת, קראתי מאמר על כך שאנשים שסובלים מבעיות בפרק הברך, יש אפשרות שהבדיקות המצויינות בהודעה הקודמת יהיו גבוהות. אני סובלת בשתי רגליי מבעיות בפיקת הברך וחסכים גדולים בסחוס שמסביב הפיקה.

מומלץ לפנות להפטולוג

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב