כאב בצד שמאל מתחת לצעלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

23/08/2019 | 00:08 | מאת: תאיר

שלום רב התחיל לי לפניי יומיים כאב עז בצד שמאל במגע יש לציין שאני סובל מחרדה זמן מה וישלח כאבים בחזה מידיי פעם עשיתי בדיקות לב הולטר,אקו לב והכל יצא תקין. עכשיו ישלי בילרובין טוטל 2.30 אם זה אומר משהו אני ממש לא יודע מה לעשות קבעתי תור לרופא אבל אולי אתה יכול לתת לי תשובה או כיוון אני בן 17 בריא בדרך כלל מתאמן 5 פעמים בשבוע הרמת משקולות ולא נראלי שזה מהאימונים וישלח שלשולים כבר תקופה אך לפעמים הם מופסקים בבקשה לענות תודה.

הבילירובין אינו תקין אני ממליץ שתבוא בהקדם למיון בבלינסון לברור מהיר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב