פוליפ או אבן בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/08/2019 | 13:03 | מאת: טל

שלום דר היום עשיתי אולטראסאונד בטן עליונה בגלל שהיה עודף נחושת ועודף בי 12.הנחושת נשללה בסוף והבי 12 לקחתי תוסף אז אולי בגלל זה.הטכנאי אמר פוליפ או אבן בגודל 0.6 ושאל אם יש לי כאבים אמרתי שלא.לפני כמה שנים ידוע לי על פוליפ שנמצא במרה היה 0.3.האם השאלה על הכאב מעידה שזה מס שיהיה לי כאב בעתיד?האם שיגיע ל 1 כרגע 0.6 אצטרך ניתוח?מאד מודאגת.הוא חשד אבן ואם זה כך מה זה אומר?

יש כמה םקטורים שיש להעריך כשמבררים נוכחות של גידול. כמו סימפטומים מסויימים למשל ירידה במשקל. בנוסף סמנים גידוליים בדם. וגם ברור מעמיק של ההדמיה. את מוזמנת לפנות למרםאת כבד-לבלב בבלינסון להערכה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב