ממצא סולידי בצוואר כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/07/2019 | 11:01 | מאת: חני

שלום רב, נכתב בתשובת US כליות ובטן: בצוואר הכיס ממצא סולידי בקוטר כ- 0.6 ס"מ: חשד לאבן? חשד לפוליפ? מה הכוונה ממצא סולידי? האם אי אפשר לדעת אם זו אבן או פוליפ בUS? האם כדאי לעשות בדיקה מעמיקה יותר כגון CT או MRI? תודה

יש להבדק על ידי רופא מומחה כדי לקבל את התמונה השלמה ולפי זה להתוות טיפול זה יכול להיות אבן, פוליפ, או סרטן

22/07/2019 | 23:03 | מאת: חני

תודה על תשובתך. מי שהפנה אותי לבדיקה זו הוא דר אלן לוי גסטרואנטרולוג ופרקטולוג. האם להתיעץ עימו? או עם רופא אחר..באיזה תחום? תודה

22/07/2019 | 23:17 | מאת: חני

שכחתי להוסיף כי במכתב הסיכום של הבדיקה ההמלצה היתה מעקב בעוד חצי שנה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב