כאבי בטן עליונה וכאבי גב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/07/2019 | 19:54 | מאת: מורן

יש לי התקפים של כאב בטן בחלק העליון ובגב לפעמים התחושה שזה באזור החזה צד שמאל כאבים עמוקים. לאחרונה אני עייפה יותר לעיתים נעצמות העיינים תוך כדי עבודה או נסיעה ללא שליטה . נבדקתי אצל כירורג שד תקין ורופאת נשים אין ממצאים חריגים.

יש להבדק על ידי רופא בהקדם לברור כאב זה ולשלול ארוע מסוכן

13/07/2019 | 22:17 | מאת: חיה

יש לי כאבים ברום הבטן מקרינים לגב ומימין נכרת אצלי כיס מרה לפני כ 10 שנים בלפרוסקופיה ב 15 למאי עשו לי MRCP ונמצא שם מוקד ציסטי בגודל 0.6 סמ בראש הלבלב לא מובן ממה הכאבים הקשים והנוראים שיש לי כל יום כל היום ברום הבטן כמו סכינים ומקרין לגב וגם הנרקוטיקה פרקוסט שמקבלת לא עוזר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב