כאבי גב חזקים לאחר כריתת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/04/2019 | 20:16 | מאת: ברלי

בת 16 לאחר כריתת כיס מרה עקב אבנים, יומיים אחרי הניתוח כאבי גב חזקים ובלתי נסבלים במרכז הגב מגיעים רק בשעות הלילה,במשך היום מתפקדת רגיל לחלוטין,קצת בחילות לפעמים. בבדיקות דם עלייה באנזימי כבד,אולטרסאונד תקין לחלוטין. מה זה יכול להיות??

06/04/2019 | 20:22 | מאת: ברלי

שכחתי להוסיף שאנחנו כבר שבוע אחרי הניתוח והכאבים עדיין נמשכים כל לילה וכמו כן אינם מגיבים למשככי כאבים, נמצאים איתה כרגע באשפוז להשגחה ומרגישים די חסרי אונים. לתשובתך בהקדם אודה.

06/10/2019 | 16:49 | מאת: איציק

היי האם קיבלת תשובה ..אנחנו באותו סרט עם הילדה גם בגיל 16 וגם אחרי ניתוח כיס מרה ..בדיוק מה שתיארת ..מה ענו לך ?

חשוב לפנות לרופאים המנתחים בהקדם!

08/06/2020 | 18:36 | מאת: סימוני

האם נמצאה הסיבה לכאבי הגב אחרי הניתוח? בת ה16 שלי עומדת לעבור ניתוח כזה ואני מלאת חששות

יש לפנות למנתחים

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב