סימנים שלא היו לי אף פעם

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/03/2019 | 15:34 | מאת: עומרי

לפני חודש החלו לי כאבים בבטן האמצעית, שמרגידים כמו כאב גב אמצעי מאחור, אלא כאבים בכלים לוחצים עם נרודות דיא כמו דקירה וגם לחץ ממטקד בצד שמאל בעיקר, בגב אחורי בסוף הצלעות טחפה למעחה מהן. הייתי במיון, לא בדקו רק שערו שהין לי פרורי אבנים, ב2 הכליות וזה מזה. אבל אלה כאבים שונים לגמרי מאבני כליות. ביוני 2018 עשיתי אולטראסאונד בטן בגלל אבני הכליות לא היו ממצאים לא בכיס מרה ולא לבלב יש לי תסנין כבד דומני אבל לא חמור. כרגע אני סובל מהכאבים האלה ומתעורר בלילה גם ובמשך כל היום. זה לא עובר, האם בדיקת האולטראסאונד מ6.2018 מספיקה לשלול בעיות בלבלב. כיס מרה? או רצוי ברור נוסף כולל סי.טי. בטן או mri הכבד יכול לגרום לכאבים אלה? אימי נפטרה מסרטן דרכי המרה אם זה חשוב, תודה

נשמע שיש צורך בהמשך ברור. לשם כך עליך להבדק במרפאה כדי להבין את התמונה הכללית

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב