היפוגליקמיה תתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

31/01/2019 | 17:56 | מאת: כרמי

עברתי ניתוח מעקף קיבה מלא לפני כשלוש שנים בחצי שנה האחרונה אני חווה התקפי היפוגליקמיה בחודשיים האחרונים אני חווה זאת כמה פעמים ביום ומיד לוקח קוביית שוקולד ולוקח כדור קרדיולוג מכיוון שהסוכר יורד לחמישים והדופק עולה לכיוון של 160/170 וכך גם לחץ הדם עולה שמתי לה שאם אני כל שעה בערך לא אוכל משהו קטן הסוכר מיד נופל הלילות כבר לא לילות כיוון שכשעה אחרי שאני עולה לישון הסוכר מתחיל לרדת ואני נכנס שוב למצב של היפוגליקמיה ממתין לתשובה מהירה תודה מראש

גידול בלבלב זו אפשרות אבל אני ממליץ לעשות ברור בהקדם במחלקה האנדוקרינולוגית בבלינסון

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב