כאב בבטן העליונה ובגב העליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

31/10/2018 | 18:12 | מאת: רחל

שלום רב לפני כחודש היה לי כאב במשך יום שלם בבטן העליונה במרכז ממש הכאב הקרין לצלעות ולמחרת עבר הרופאה הביאה לי לקחת שבועיים אומפרדקס ואמרה שאם יחזור הכאב לשוב אליה. רוצה לציין שיש לי חוסר בברזל.. בשבועיים האחרונים היה לי המון שיעול עם ליחה. ואתמול ישבנו במסעדה עם מזגן עליי שהזיזו דיי מהר ובערב כשהגעתי הביתה חשתי שוב כאב בצלעות מאחורה למעלה ברמה שלא יכולתי לעמוד רק לשכב.. עוד דבר, כשאני לא אוכלת בבוקר יש לי בחילות קצת ועכשיו שוב אכלתי משהו עם חריף וחצי שעה אחרי חשתי שוב קצת כאב בצלעות ובקיבה ואי נוחות מה יכולה להיות הסיבה? אילו בדיקות לעשות? אני כבר דיי מוטרדת מכך

עליך להבדק על ידי רופא בהקדם ואז אפשר יהיה לקבוע איזה בדיקות יש לעשות כי יכולות להיות סיבות שונות

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב