סרטן דרכי מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

29/06/2009 | 11:00 | מאת: יעל

האם חום מתמשך למעלה משלושה שבועות יכול להוות סימן להופעת גרורות- שנה וחצי לאחר ניתוח להסרת דרכי מרה ואונת כבד בעקבות כולנגיוקרצינומה?

03/07/2009 | 13:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם יש הפרעה בתפקודי כבד? האם ישנה הרחבת דרכי מרה בתוך הכבד? האם ישנה עלייה ברמת סמני הסרטן בדם? בהחלט צריך לקחת בחשבון הצרות בהשקה בין צינור המרה הכבדי לבין המעי. הצרות זו יכולה לנבוע מחזרה של הגידול בצינור המרה אשר מובילה להצרות או מאידך, יכולה להיות הצרות שפירה על רקע הצטלקות אזור ההשקה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב