לידה רגילה/קיסרי עם הפרעות קצב פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/12/2009 | 13:27 | מאת: בתיה

שלום שמי בתיה ,בת 32 בהיריון שני (היריון ראשון הסתיים בקיסרי שבוע 38 חשד ל IUGR)כעת נמצאת בשבוע 36 מעוניינת ללדת בהילל יפה ורוצה לדעת האם ישנה אפשרות ללדת בלידה רגילה לאחר קיסרי ובנוסף עם הפרעות קצב ופרפור פרוזדורים? הקרדיולוג לא שולל אפשרות זאת ,אך אני מעט חוששת. האם בהילל יפה קיים צוות רפואי שיוכל לעזור לי במידה ואכנס למצב של הפרעת קצב? האם כדאי מראש לוותר על אפשרות ללידה רגילה וללכת על קיסרי יזום? האם אני צריכה להזמין מראש ניתוח? אם כן לאיזה שבוע? אודה על התשובות אני מעט בחרדה בתיה

בקר טוב אין ספק שהצוות בבית חולים מהומן ומסוגל לטפל בכל בעיה . אני מפנה אותך לאותו אתר של גיניקולוגים מהלל יפה (הכוונה באתר זה ).

מנהלי פורום רפואה דחופה