אלרגיה ליוד אדום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/11/2008 | 18:43 | מאת: ציפי

שלום רב, אני אמורה לבצע בימים הקרובים צילום רחם שמתבצע עם קרינה רדיואקטיבית. בבדיקה מוזרק חומר יוד הבעיה שידוע לי מעברי שאני אלרגית ליוד אדום! (לא סגול) הרופא לא ידע מה זה יוד אדום, ואמר לי שמבחינתו אם אני אלרגית ליוד אדום אז אני אלרגית לכל יוד...ואני שואלת האמנם?! היכן ניתן למצוא חומר על יוד אדום והאם צילום הרחם בו ישנה הזרקה של יוד מסוכנת למי שאלרגי ליוד אדום אשמח לקבל מענה לתשובתי והפניה לחומר רלוונטי בנושא שבוע טוב ציפי

יש לשאול ולעקוב אחרי הרגישות באמצעות רופא המשפחה\גיניקולוג . יש לתחקר לגבי החומר ..............

מנהלי פורום רפואה דחופה