הזרקה של יוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/07/2008 | 18:13 | מאת: לימור

שלום אני בת 34 לפני יומים ביצעתי צילום CTA אנגיוגרפית למח עם הזרקה של יוד תוך דקה החלה תגובת אלרגיה חריפה של חוום בגל הגוף בצקת בפנים ובצוואר עיקצוצים בלשון ובחילה שלפוחיות ברגליים קיבלתי טיפול במקום ולאחר שעה שיחררו אותי הביתה הרגשתי חולשה והלם מימה שקרה למחרת בבוקר התעוררתי שוב עם נפיחות ואודם בפנים הלכתי לרופאת משפחה שנתנה לי כדור אחד ביום למשך שבעה ימים מיזולן וזריקת קורטיזון האודם ירד יש עדין קצת נפיחות אני לוקחת את הכדור שגורם לי לתשישת רבה אני ישנה הרבה האם זה בסדר?? ודבר נוסף יש לי גירוד קל מאוד בגוף... אני אציין שאני גם הומוזיגוטית ל MTHFR לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג לא כל יום רמת הומוציסטאן היתה תקינה האם יכול להיווצר נזק בכלי הדם??? טרומבוזה?? אני מאוד חרדה האם התגובה המתמשכת הזאת היא בסדר?? האם יתכן ונישאר לי עדין יוד בגוף?? והאם יכולים להיגרם נזקים לכגוף?? אוה לתשובתך בהקדם

את רגישה לחומר הניגודי-יוד. כל התופעות קשורות לרגישות יתר . יש להזהר מנטילת יוד אם זה לביצוע בדיקת הדמייה או טיפולים שונים המכילים יוד.

17/08/2008 | 14:27 | מאת: sr10.co.il

קוסמטיקה,www.sr10.co.il,אס.אר.קוסמטיקס,מוצרי קוסמטיקה,טיפוח פנים,טיפול יופי,קוסמטיקה מוצרי קוסמטיקה

מנהלי פורום רפואה דחופה