כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/03/2012 | 15:17 | מאת: אחת

לפני 3 שנים עברתי TAH, אני עושה הליכות על הליכון, תרגילים לגב אבל כפיפות בטן לא הולך. כל פעם שאני מתחילה קצת יש לי כאבים על כל תנועה כמה ימים. לא משנה כמה מעט אני עושה כפיפות בטן זה נגמר בכאבים ואני שוב מפסיקה. התוצאה - שרירי בטן רופפים על אף שקודם היו לי שרירים וכל החיים עשיתי תרגילים (בת 67). עכשיו יש כאב בצד שמואל אחרי שעשיתי תרגילים יומיים רצופים, יום השלישי התחיל לכאב.

אני ממליץ לקחת נוגדי כאב בשלב זה ובמקביל להיבדק ע"י רופא המשפחה ולהחליט אם צריך לבצע בדיקות נוספות או בירור נוסף.

מנהלי פורום רפואה דחופה