עכירות השומן הפריטוניאלי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/11/2018 | 00:08 | מאת: רואן

שלום רופא מכמעט 5 חודשים ואני מרגישה נפיחות בבטן במחיוד בבטן עליונה התכוציות כל הזמן בבטן עליונב ותחתונה הרשגה של תזוזות ואי נוחות בבטן שופק חזק חזק בבטן עליונה הרגשה של כמו כדור אן גד שפועם ומסצובב לי בבטן הדופק מרגישה אותו חזק חזק כשאני לוחצת עליו מרגישה כמו משהו מתנגד לי בלילה לא מצליחה להירדם בכלל במיוחד על הבטן מרגישה דופק חזק ותזוזות בבטן בדיקות דם תקינות לחץ דם ודופק תקין במנחוה מגיע בדופק עד 95 אולטרסאונד בטן עליונה תקין אגג תקין אקו לב תקין דופלר אאורטה תקין סיטי ללא חומר ניגוד עברתי בחודש8 הכל תקין חוץ מ: שלפוחית שתן מכווצת תוכן רב בקולון עכירות השומן הפריטוניאלי לגבי ״עכירות השומן הפריטוניאלי״ המליצו חעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד התור הקרוב היה ב5/11 ביום שני עברתי סיטי בטן ואגן אני ממש לחוצה ומדאגת מתי אני מקבלת את התוצאה האם עכירות שומן פריטוניאלי ממצאא מסכן אם יש מצב מסוכן מחכים שבועיים עד שישלחו תשובה או לא?!

יש להמתין לתוצאות הסי טי בטן ואגן שבוצע עם חומר ניגודי .

19/11/2018 | 12:30 | מאת: רואן

שלום רופא קבלתי את התוצאה של סיטי בטן ואגן עם חומר ניגוד הכל תקין מעבר חזה-בטן תקין כבד: גודל צורה מרקם תקין דרי המרה: אינם מורחבים כיס מרה: ללא ממצא חולני טחול: בגודל צורה וסמיכות תקינה לבלב: בגודל וצורה תקינים אדרנלים: ללא ממצא חולני כליה שמלית וימנית תקנים כלי הדם הגדולים : אאורטה, ווריד חלול תחתון וענפיהם הראשיים בגדר הנורמה מעיים: ברוחב ומיקום תקינים אגן: ללא פתולוגיה באסרי האגן מפשעות: ללא ממצא פתולוגי לסיכום: בדיקת בטן ואגן תקינה אם הכל תקין מה זה יכול להיות הדופק והתזוזות שאני מרגישה בבטן אם יש עוד משהו שלא רואים בסיטי רואים בבדיקה אחרת מרגישה משהו זז כמו תנועות עובר כמו דג או תולעת האם כדאי לעבור בדיקת גסטרו או מה

17/06/2023 | 15:22 | מאת: אבירם

שלום רואן, אשמח לדעת אם הצלחת להבין ממה נובע הדופק באזור הזה של הבטן, אני חווה בדיוק את זה ולאחר כל הצילומים הכל נמצא תקין. מנסה להבין ממה זה תחושת הגוש הזז בין מפתח הלב לתבור. המייל שלי - [email protected]

מנהלי פורום רפואה דחופה