חום תת פברילי מזה חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/05/2018 | 19:29 | מאת: קליין מריאנה

שלום אימא שלי בת 85 מזה חודשיים עם חום גוף רוב הזמן בין 37-37.3 בוצעה בדיקות דם כלליות .פרט לירידה של המוגלובין ח11.8 מ13.2 ( לפני כ4 חודשים.) בדיקות תקינות כולל ברזל,פריטין,esr ,crp,ldh,tsh,תוך 3 חודשים ירדה במשקל כ2 קג.אין תלונות סםציפיות ,פרט לכאבי גב ומפרקי הירכיים ידוע על אוסטופורוזיס, שינויים ניוניים, דיסקופטיה. מבקשת התיחסותך למיקרה. אם דרוש בירור באיזה כיוון. תודה

ירידה במשקל לא משמעותית יש לעקוב אחרי הירידה , התאבון והערכה חוזרת . מעקב רופא מטפל ...............

מנהלי פורום רפואה דחופה