קרע מלא ב ACL ופגיעה במניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/10/2007 | 17:48 | מאת: עודד רום

שלום רב, יש לי קרע מלא של רצועת ACL וקרע חלקי במניסקוס(על פי MRI). אני בן 44 ורוצה לעסוק בפעילות ספורטיבית מלאה (כולל החלקה על רולרבליידס). ביום יום אין לי בעיה (פרט לכאבים לאחר הליכה ממושכת) ולעיתים נדירות הברך בורחת קצת אך ללא כאבים חזקים. האם יש סיכונים בשיחזור מלא של הרצועה? האם ניתן להסתפק רק בניקוי המניסקוס?

25/10/2007 | 04:47 | מאת: ד"ר איתי פניכל

עודד שלום כדי לחזור לכל הפעילויות אתה כנראה זקוק לניתוח שחזור. הסכנות העקריות בניתוח הן: זיהום, פקקת ורידים בשוק, התפתחות כאבים בברך סביב הפיקה,כשל עתידי של השתל מסיבה לא ברורה בהצלחה

27/10/2007 | 18:24 | מאת: ברכה

אני מועומדת לניתוח הוצאת רצועה מהברך לאחר (mri) "ארטרוסקופיה" ברצוני לדעת האם שמים משהו במקום בכדי שלא תהיה שחיקה של הסחוס או... נזק אחר תודה מראש

28/10/2007 | 19:04 | מאת: עודד רום

תודה רבה על התשובה המהירה. למחרת עברתי את הניתוח וכרגע אני בשלב השיקום והחזרה להליכה נורמלית. שוב תודה. עודד

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים