רגישות יתרבצלעות ספורט ימי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/07/2016 | 15:11 | מאת: פרי

שלום ד"ר אני עוסק ספורט גלישת גלים. בכל פעם שאני נופל בצורה לא טובה על בית החזה,מופיעים כאבי צלעות שאורכים כ 6 שבועות. חבריי חובים נפילות דומות אך אינם מתלוננים על כך. האם ישנה אפשרות שקיימת אצלי רגישות יתר בצלעות ? האם ישנה תופעה כזו ?

25/07/2016 | 22:04 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

אינני מכיר "רגישות יתר בצלעות" לא הצגת את עצמך, גילך וכו'. אפשרויות שעולות בדעתי הן פגיעות חוזרות בכל פעם או שינויים ניווניים במפרקי בית החזה שמעוררים תגובה דלקתית בכל פעילות מוגברת או חבלה. יש להיבדק ע"י אורתופד לצורך המשך הבירור

27/07/2016 | 08:10 | מאת: פרי

תודה ד"ר קוסאשוילי האופציה השנייה נראית לי כאבחנה מדויקת. אני בן 45 (גילוי נאות : למדנו יחד בתיכון באשדוד). האם ישנה דרך תרופתית או אחרת להאיץ בהבראת התהליך הדלקתי שמתפתח כתוצאה מהחבלה בצלעות ?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים