חזרה לריצה לאחר נקע קרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/01/2016 | 15:21 | מאת: Tomer Globen

לום, נקעתי את הקרסול במרוץ עמק המעיינות 4.12.15. מאז ניסיתי להשתקם כדי לרוץ את מרתון טבריה אך ללא הצלחה ונאלצתי לפרוש (כדורים, פיזיותרפיה, מנוחה). כרגע עדיין הרגל לא מרגישה בריאה לגמרי. במנוחה מוחלטת מזה שבועיים וחצי ולא מורגש שיפור משמעותי. בשאלה היא האם חזרה לריצה תחמיר את המצב או שלא? תודה

18/01/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום תומר. ריצה, ובודאי ריצת שטח יכולה להחמיר מצב של נקע שלא החלים ע"י נקעים חוזרים ואף פגיעה במפרק הקרסול. במידה ואין שיפור יש להיבדק ע"י אורתופד ולוודא שאין פגיעה נוספת.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים