שאלה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/05/2015 | 13:25 | מאת: שולי.

שלום רב דוקטור, בן 37. מזה כמה שנים, כאבים הולכים וחוזרים באזור פנים השחמות צד ימין. ברגע שזה מתחיל עד שנרגע קצת, משבית אותי כמעט לגמרי, (להרים, להזיז דברים, לשבת לשכב וכדומה).. האם מוכרות תופעה זו, ממה יכולה להיווצר, מה כדאי ניתן לעשות כדי לשפר ומה יכול לעזור אפילו במעט. האם יכול להיות קשור להרמת משקולות בעבר, ועדין ומתון יותר בהווה. תודה מראש על התשובה!!

11/05/2015 | 18:46 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום רב, כאבים בין השכמות נפוצים מאד ויכולים לנבוע מבעיות שונות בחגורת הכתפיים , שרירי הגב והשכמות ומבעיות של עמוד השדרה הטורקאלי (החזי). במידה והכאבים ממושכים מציע לפנות לבדיקת אורטופד בקופת החולים.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים