הצילוו!! חייבת עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/09/2007 | 20:02 | מאת: דפנה20

אז ככה...היום קמתי בבוקר, הברך שלי (ברך ימין) הייתה מקופלת, ניסתי ליישר את הברך כדי לעמוד ולא יכלתי ליישר את הברך. ממש נילחצתי!! אז ניסתי לישר את הברך עם היד ואז ניסתי לעמוד, הברך שלי התקפלה מייד ונפלתי על הרצפה אז התיישבתי מהר על המיטה (התרוממתי למיטה בעזרת הידיים) ושוב יישרתי את הברך עם היד והתחלתי להזיז את הכף רגל ושוב ניסתי לעמוד..הצלחתי לעמוד אבל בקושי רב. הרגשתי כאילו הברך שלי משותקת חס וחלילה. וכשעמדתי הברך שלי שוב ניסתה להתקפל אבל עמדתי בכוח וניסתי ללכת כמה צעדים במקום כדי להגביר את זרימת הדם, עדיין לא הרגשתי את הברך רק אחרי כמה דקות שהלכתי כבר היה לי יותר קל ללכת והרגשתי יותר טוב. עד עכשיו אני מרגישה את הברך כאילו היא רדומה כזה ושאני מתיישבת לכמה דקות והברך מקופלת אני שוב מרגישה שקשה לי ליישר את הברך למרות שהברך לא כואבת. בחיים זה לא קרה לי!! מה זה יכול להיות???? אני ממש לחוצה אני מפחדת לישון, אני מפחדת להשאיר את הברך מקופלת..אני ממש בלחץ אני חייבת עזרה דחוףף!! חשוב לציין שאני עוסקת בפעילות גופנית..אני רצה 4-5 פעמים בשבוע על הליכון+ תרגילים לחיזוק שרירים ומידי פעם ספינינג. תמיד שאני מתאמנת,במיוחד כשאני רצה, אני מרגישה את המאמץ יותר ברגל ימין, ובמיוחד בברך, יותר מאשר מרגל שמאל..יכול להיות שמה שקרה לי היום קשור לזה?? מה לעשות???

20/09/2007 | 05:31 | מאת: ד"ר איתי פניכל

דפנה שלום קשה להבין בדיוק מה קרה לך בברך . אני מציע שתקבעי לך בדיקה על ידי אורטופט להערכה של מצב הברך. בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים