ממצאי מיפוי עצמות- שתי קליטות מוקדיות ממוקמות בעצמות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/11/2020 | 04:09 | מאת: מרינה

שלום, נשלחתי על-ידי אורטופד למיפוי עצמות + spect בעקבות כאב בברך שמאל. הבדיקה לא מצאה שום דבר באזור הברכיים, אך התגלה משהו בגולגלולת. הנה מה שרשום בממצאים: הודגמו שתי קליטות מוקדיות ממוקמות בעצמות הגולגולת: אחת באזור טמפורלי מימין ונוספת קלושה יותר מעל הארובה השמאלית. הטיב הממצאים אינו ברור, לאבחנה מבדלת: אוסטאומה? פיברוס דיספלזיה? אחר? פרט לכך לא הודגמו ממצאים פתולוגיים משמעותיים נוספים בשאר עצמות השלד, כולל בברכיים דו"צ . אודה אם תוכלו להסביר במה מדובר? האם יש סיבה לדאגה ולמי אליי לפנות? תודה רבה.

שלום, לצערי איני בקיא בממצאים באזור המוח , ניתן לפנות לנוירולוג לבדיקה ושאלה לגבי הממצאים. החדשות הטובות שאין קליטה בברכיים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים