כאבי רגליים..........

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/10/2020 | 12:18 | מאת: ג

בת 46, רזה, בריאה לא מעשנת. בחצי שנה האחרונה התחילו כאבים באצבע שליד האגודל ברגל שמאל, אורטופד כללי ראה ברנטגן התחלה של ניוונים ואורטופד כף רגל חושב שאולי זה פרייברג ואמר שמתחיל לי תהליך כזה גם ברגל השנייה, אבל בה עדיין לא כואב לי אצבע מסוימת, הוא שלח לסיטי קרסול אך עדיין לא עשיתי. בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים בשתי הרגליים - בשוקיים ומעל הברך ( זה נקרא ירכיים?) זה קורה כשאני עומדת על הרגליים יותר מחצי שעה זה כואב כל יום, שני האורטופדים המליצו על מדרסים אבל אני שומעת שישנם הרבה שרלטנים שמוכרים מדרסים מאד יקרים ושזה בסוף עוד עשה נזק ולכן אני מתעכבת עם זה. האם ניוונים בכף רגל גורמים לכאבים ברגליים? מדרסים ימנעו את הכאבים? האם עליי לעשות צילומים לשוקיים? לברכיים? לאיזור שמעל הברכיים? האם אצטרך ניתוח בעתיד? ממה הכאבים? האם זה נגרם מאוסטפורוזיס- לאימי ולסבתי יש? האם כדאי לקחת סידן? מה לעשות? תודה

שלום, מאוד תלוי מה הבעיה, אם מדובר במחלת פרייברג מומלת המשך מעקב של מומחה כף רגל. במידה ומדובר בפתולוגיה אחרת יש צורך לעבור בירור. ניתן לפנות לפורום כף רגל עם השאלה הזאת. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים