כאב רגליים בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/08/2020 | 15:24 | מאת: טובי

שלום , שמי טובי ובמהלך השנתיים האחרונות סובלת מכאבי רגליים בזמן תנועה . לפני הכאבים הייתי רצה באופן קבוע (גם מרתון ) ורוכבת על אופני שטח . כל הסיפור התחיל מפריצת דיסק ( L4-L5 ) שגררה אחריה drop foot חלקי - לאחר חצי שנה של פיזיותרפיה חשבתי שחזרתי למסלול . חזרתי לרוץ - אבל הפעם זה היה שונה בהתחלה לאחר כ3 קילומטר התחלתי להרגיש כאבים ב 2 הרגליים. התחלתי שוב פיזיותרפיה וטיפולים שונים, לאט לאט הכאב התחיל יותר מוקדם והתחיל בזמן הליכה , עד שהיום אני הולכת פחות מ 50 מטר והכאב מתחיל . הייתי אצל רופאים מומחים שונים : ביצעתי MRI בגב תחתון, אולטרסאונד ירך, בדיקת דופלר עורקים, בדיקת EMG, בדיקות דם שונות, שתי זריקות בגב תחת שיקוף – וכל הבדיקות מראות שהכל תקין . ניסיתי סוגי טיפולים שונים- טיפולי כירופרקט , טיפולי אוסטופתיה , פיזיותרפיסטים שונים , דיקור עמוק וכדורים שונים במרשם וכלום לא עוזר . מתוסכלת ונמנעת מהליכה כדי לא להרגיש את הכאב. נגמרו לי ולרופאים השונים הרעיונות. אודה לעזרתכם להמלצה על רופא ו\או מטפל ו\או טיפול שעדיין לא ניסיתי ו\או בדיקה שעדיין לא ביצעתי . תודה

היי טובי ממליץ לבצע בדיקת הליכה במעבדת הליכה, אולי ניתן להסיק מסקנות. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים