פיאנוח mri שנעשה 5 חודשים אחרי פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/04/2020 | 01:47 | מאת: אמנון

לא כל כך הבנתי את התוצאות של הmri ... זה סיכום הפיאנוח : למעט מוקד קטן של סיגנל גבוה ב stir בפיבולה הפרוקסימלית ( קונטוזיה קלה ?) ללא ממצא חריגה . הרופא אמר שזוהי חבלה בעצם השוקית אך מה זה אומר בעצם חבלה ? מה בעצם נגרם ? אשמח לתשובה

שלום אמנון , כמו שהסביר הרופא ישנה חבלה ישירה או בלתי ישירה לאזור העליון של עצם השוקית . כמו שאתה מקבל מכה ביד והיא מתנפחת ולוקח לה זמן להירגע, אותו דבר שעצם נחבלת אז רואים בצקת בעצם . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים