כאבי גב אחרי אימון והליכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/04/2020 | 01:50 | מאת: עמית

אחרי חודשים שלא התאמנתי התחלתי לפני 3 שבועות אימון פונקציונלי בזום. אחרי 2 שיעורים הפסקתי כי התחילו לי כאבים מתחת לצלעות (אולי לא התאמנתי נכון). אחרי התחלתי לעשות הליכות מהירות ואז התחילו שוב כאבים מתחת לצלעות, בצידי האגן וגב תחתון... ממה זה יכול להיות?

שלום, זה יכול להיות ממספר סיבות. ייתכן מזה שאתה לא בכושר וייתכן בעקבות כך שישנם אזורי שריר דלקתיים. אם הבעיה תימשך בצורה זו יש צורך בבדיקה קלינית . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים