בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על שק התקלי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/12/2019 | 09:11 | מאת: טובה

יש לי כאבים חזקים במותן שמאל עם הרגשה של אזור רדום.הבעייה שסבלתי בעבר עם חול בכליות ואני צריכה לשתות הרבה. אינני יודעת מה הבעיה כרגע.האם זה כליות או בלט דיסק.בסי טי שעשיתי לפני שנתיים כתבו לי שיש לי בלט דיסק פורמינלי שמאלי עם סימני ליץ על שורש נירלי.יש גם זיזים גרמיים בעצמות ותופעת ווקום במפר.ים סרקו-איליאקליים משני הצדדים.יש גם ציסטות קורטיקליות בשתי הכליות.מה עושים כדי להקל על הכאבים החזקים והבלתי נסבלים???

שלום טובה, ממליץ לך לעבור תחילה בירור כליות ע"י סונר או סיטי ובדיקות דם ושתן . במידה ולא תהיה סיבה לכאבים הייתי ניגש לאורתופד לבדיקה. עקרונית הכאב והרדימות בסבירות נמוכה עלולים להסביר את תלונותייך. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים