כאבי ברכיים באימונים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/11/2019 | 14:36 | מאת: מיטל

שלום, התחלתי להתאמן בתכנית אימונים של שר פיטנס הכוללת אירובי ומשקולות. האימונים מתקיימים פעמיים בשבוע. לאחר חודש, החלו לכאוב לי הברכיים בזמן שאני מנסה לבצע תרגילים הכוללים קפיצה בזמן האימון. לפעמים הברכיים כואבות כשאני נשענת עליהם אבל מעבר לזה לא מופיעים כאבים במהלך פעולות יומיום רגילות. אני בת 24 בגובה 1.61 ובמשקל 55 ק״ג והתאמנתי בעבר בחדר כושר. אשמח לדעת כיצד לטפל בכאבים ובמקביל להמשיך להתאמן. כרגע איני מבצעת תרגילים הכוללים קפיצה וכך לא כואב לי במהלך האימון. תודה

שלום מיטל, את מתארת כאב מתאים לתסמונת פטלופמורלית . אם זה נכון עליך לחזק את שרירי הירך הקדמיים והפנימיים על מנת שהכאב בקדמת הברך יפחת . בהיעדר שיפור תיגשי לבדיקה קלינית אצל אורתופד מומחה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים