תאונה דרכים ופגיעה בכתף

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/08/2019 | 10:41 | מאת: חן

עברתי תאונה וקיבלתי מכה בכתף זה מה שהרופא רשם אם תוכל להגיד לי מה זה אומר ומה צריך לעשות הלאה תודה רבה לאחר הזרקה ללא שיפור עשתה פיזיוטרפיה עם החמרה של הכאב מתקשה בהרמת יד עקב כאב בבדיקה ללא דילדול מרימה יד שמאל עם רעד של יד מעין התנגדות של פלקסורים ואקסטנסורים ביחד לאחר הסבר והדרכה מסוים מסוגלת לשפר תנועה ללא חולשה ברורה שלשום שריר ללא רגישות כרגע משמעותית על ACJ לא ברור מנגנון בעיה

שלום חן , לפי הבדיקה של הרופא הרושם שלו שלא מצא סיבה ברורה לכאבים. אם הפציעה היא טרייה כלומר בחודשיים האחרונים אז זה הגיוני שיש עדיין כאבים ומגבלה. במידה ולזה מספר חודשים הייתה נעזר בהדמייה כלשהי בהתאם לאזור הכאבים הצורך בירור יותר מעמיק. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים