המשך לפגיעת ספורט בכרית השומן והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/06/2019 | 18:38 | מאת: ניר

היי בהמשך להודעה שרשמת לי בשאלה הקודמת היי ביצעתי 2 mri בהפרשים של שנה אחד מהשני בשניהם ללא ממצא משמעותי , רואים בראשון קצת סמנים דלקתיים באיזור הפיקה שבשני כבר אין ויש קצת דלקתיות בכרית השומן הברך ללא חבלה הפציעה התרחשה עקב עומס אימונים מה דעתך? האם זריקת סטרואידים יכולה להועיל במצב כזה? אפילו לתת הקלה לתקופה שוב מציין שאני עדיין תחת ההשפעה של הזריקות אורטקין אז אני נותן לה עדיין הזדמנות אבל אולי אפשר לשלב

היי ניר , אין מניעה לשלב זריקות סטרואידים גם . ממליץ במידה ולא יועילו הזריקות האלה לנסות טיפול בזריקות PRP . בהיעדר ממצא ברור כסיבה לכאבי ברך מאוד חשובה ההתרשמות הקלינית בבדיקה . ממליץ לך להיבדק ע"י אורתופד ספורט להרשמות נוספת . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים